Dan Asigurari medicale

Dacă eşti în căutarea celei mai uşoare căi de a descoperi lumea subacvatică, DISCOVER SCUBA DIVING este ceea ce cauţi. Experienţa scufundării îţi va lărgi în mod cert orizonturile şi îţi va schimba viaţa. O poţi încerca la piscină sau în vacanţă la mare.

Scufundarea de agrement sau DISCOVER SCUBA DIVING este destinată neiniţiaţilor în tainele scafandreriei şi se desfăşoară in următoarele etape:

1. Instructajul introductiv care este executat de către un instructor, are durata de 30 – 45 minute si cuprinde prezentarea următoarelor:
        - echipamentul de scufundare şi a modului de funcţionare al acestuia;
        - modul de folosire a echipamentului pe timpul scufundării
        - regulile obligatorii de respectat pe timpul scufundării
        - semnele şi semnalele folosite de scafandri
2. Pregătirea echipamentelor pentru scufundare
3. Echiparea scafandrilor.
4. Intrarea în apă şi acomodarea cu echipamentul .
5. Scufundarea propriu-zisă

Echipa de scafandri este formată din 2 - 3 scafandri începători şi un însoţitor scafandru cu experienţă. Adâncimea maximă pe timpul călătoriei subacvatice va fi 6 metri.

Pe lângă rolul protector, instructorii noştri au şi un rol de ghid, având o bună cunoaştere a reliefului subacvatic, lucru foarte important pentru o scufundare reuşită.

Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a selecţiona personalul care va executa scufundare, in funcţie de vârstă şi eventuale afecţiuni nerecomandate celor care practică SCUBA diving-ul.