SCUBA DIVER

 

Acest curs reprezintă primul nivel de certificare N.A.U.I. în scuba diving. El furnizează cunoştinţele şi deprinderile fundamentale pentru un viitor practicant de scuba diving.
După parcurgerea cu succes, absolvenţii sunt consideraţi competenţi pentru a executa scufundări în ape deschise, fără supraveghere, în zone aproximativ egale cu cele de antrenament.
Cursuri scafandri cuprinde trei module:

1.    Teorie - îţi oferă informaţii despre tipurile de echipamente folosite în scufundările de agrement, aspecte legate de fizica scufundarii şi fiziologie, precum şi despre mediul subacvatic

2.    Antrenamente - 1 scufundare în apă limitată (la piscină sau în mare in zone ferite de curenţi, unde adâncimea nu depăşeşte 2-3 metri): exerciţii de flotabilitate, golirea măştii de apă, golirea detentorului de apă, respiraţia în doi dintr-un detentor, dezechipare sub apă si la suprafaţă, simularea unor situaţii care pot apărea pe parcursul scufundării.

3.    Scufundări -  4 scufundări în ape deschise :se execută aceleaşi exerciţii din apa limitată, pe timp de zi , la adâncimi cuprinse între 5 – 7 metri.

      La finalul cursului se desfăşoară un examen scris. Fiecare absolvent va primi brevetul, diploma si logbook-ul eliberate de N.A.U.I. EUROPE, recunoscute international.

 Brevetul N.A.U.I. obţinut în urma acestui curs permite posesorului să se scufunde la orice bază de scuba diving din lume, până la o adâncime de 18 metri cu coechipier.

 


Galerie foto: