Cursuri

Incepind cu acest an am devenit Centru Partener AQUALUNG, trecind o selectie riguroasa privind dotarea cu echipamente de scufundare si calitatea serviciilor oferite, intrind astfel in circuitul international al scolilor de scufundari. O garantie in plus a seriozitatii si a nivelului inalt de competenta de care beneficiaza din partea firmei o reprezinta faptul ca AQUAVENTURE®DIVING CENTER S.R.L. a implementat si mentine in prezent un sistem de calitate care indeplineste conditiile standardului SR EN ISO 9001:2008.

Şcoala noastră de scafandri îţi oferă posibilitatea de a explora fascinanta lume subacvatică. Suntem siguri că veţi petrece momente de neuitat în cadrul cursurilor noastre de scufundari.

Noi ne asigurăm nu numai că veţi urma întregul program de activităţi necesar, dar veţi avea timp pentru plimbări, distracţie şi jocuri sub apă, eventual chiar cu prietenii voştri.

În plus, acordăm timp suplimentar pentru practicarea exerciţiilor de scufundari până când acestea sunt însuşite corect. Antrenamentele se vor desfasura initial in piscina hotelului LAGUNA din Vama Veche, iar scufundarile in mare vor fi efectuate de la tarm in dreptul restaurantului CORSARUL. Fiind încrezător în calităţile tale de scafandru, va fi mult mai interesant atunci când te vei scufunda pe cont propriu.

Deci sună-ne şi vino să înveţi să te scufunzi.